Aktuality,  Bezlepkové vaření,  Recepty a rady

Tempehové kuličky

Tempehové kuličky
2 díly tempehu rozmixujeme s 1 dílem pohanky, s česnekem, kmínem, pepřem, paprikou, solí a lněným semínekm. Do vzniklé směsi přidáme trochu nadrobno pokrájeného tempehu a osmažené cibulky. Ze směsi tvoříme kuličky a smažíme dozlatova. Všechno krásně drží díky lněnému semínku a pohankce. Nejlépe podávat s mrkvovo-bramborovou kaší.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Tempehové kuličky
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.